VÁSÁRLÁSI INFORMÁCIÓK

Termék visszaküldése/elállás

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől (termék átvételétől) számított 14 naptári napon belül. A vásárló elállási jogát az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján, illetőleg a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 2. számú mellékletében található nyilatkozat-minta felhasználásával gyakorolhatja, melyet postai vagy elektronikus úton (e-mail formájában) küldhet meg részünkre a szerződéskötéstől számított 14 napon belül.

A termék(ek) visszaküldésének szándékát kérjük email-ben jelezze a claudiodessitatabanya@gmail.com email címen.

A Vevő elállási jogát a szerződés megkötésének napja, és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatja.

Termék átvételének időpontja házhoz szállítás esetében a futártól történő átvétel időpontja. Ezek a futártól kapott nyugtával bizonyíthatóak.

Elállás illetve termékcsere esetén a terméket, annak tartozékaival együtt sértetlen állapotban, saját költségén küldje vissza a Szolgáltató részére (Claudio Dessi Tatabánya, 2800 Tatabánya, Magyary Zoltán utca 2. C. lház. fszt. 2. ), és haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzéstől számított 14 napon belül a Szolgáltató visszatéríti a visszaküldött termék(ek) vételárát, valamint az esetlegesen felmerült egyéb költségeket. Elállás esetén a vásárlót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli.

Ha a Fogyasztó nem a legkevésbé költséges, szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozást választja, elállás esetén az ebből adódó többletköltséget a Claudio Dessi Tatabánya Webáruház nem köteles megtéríteni.
A termék(ek) vételárát csak akkor áll módunkban visszatéríteni, ha a vásárló a terméke(ke)t, annak tartozékaival, sértetlen állapotban visszaszolgáltatta vagy kétséget kizáróan igazolta, hogy az(oka)t az elállási szándék bejelentésétől számított 14 napon belül visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot vesszük figyelembe. A Claudio Dessi Tatabánya Webáruház követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából fakadó károk megtérítését. Továbbá a Claudio Dessi Tatabánya Webáruház követelheti a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenés megtérítését.
A Claudio Dessi Tatabánya Webáruház a Fogyasztónak visszajáró összeget a Fogyasztó által megadott bankszámlaszámra téríti vissza.

Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk!

Kérjük, hogy a dobozba, csomagba kerüljön bele a kitöltött Elállási nyilatkozat.

 

Fizetési módok

Utánvét
Kiszállításkor készpénzben vagy bankkártyával fizethető

Online bankkártyás fizetés
A megbízható Barion Pénzügyi Zrt. rendszerén keresztül.

Banki átutalás
A megrendelés befejezését követően elküldjük a banki adatokat a megrendelésében megadott e-mail címre.

ATENAX Kft.
MBH Bank Nyrt. 10300002-10663420-49020012

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy megrendelése csak azután kerül feldolgozásra miután a megrendelés összege beérkezett hozzánk.

Garancia/jótállás

A garanciával és jótállással kapcsolatos információkat letöltheti itt.

Szállítási információ

GLS  futárszolgálat 
Kézbesítés az Ön által megadott szállítási címre történik.
Szállítási idő 1-2 munkanap (az esetleg változásról e-mailben értesítjük).
Tájékoztatás a leszállítás időpontjáról  sms-ben és e-mailben.
Ha a futár nem éri utol, a következő munkanapon ismét megkísérli kikézbesíteni a küldeményt.
Ha szeretnéd megváltoztatni a kézbesítés idejét, akkor azt a Futárszolgálattól kapott e-mail-ben levő linken teheted meg.